Hledat
Menu
Zdravá školní jídelna
Úvod
O projektu
Zdravé školní jídelny
Čtěte o stravování
Recepty a jídelníčky
Recepty
Jídelníčky
Jídelny si radí
Fotogalerie
Hledat
Hledat
ZŠJ na Facebooku
Úvod
O projektu
Co je Zdravá školní jídelna
Tým
Kontakt
Zdravé školní jídelny
Seznam jídelen
Mapa jídelen
Registrace
Nápady od vás
Zapojte se
Test znalostí
Čtěte o stravování
Publikace ke stažení
Články
Studie a statistiky
Nutriční doporučení
Recepty a jídelníčky
Recepty
Jídelníčky
Jídelny si radí
Fotogalerie
<
Zpět na přehled
Šťouchané brambory s jáhly
Grilovaný sumeček s restovanou zeleninou a bramborovým pyré
Sumeček s teplým čočkovým salátem
Sumeček africký se zeleninou Versailles
Pórková polévka ze sumečka
Halászlé se sumečkem
Sicilská rybí tomatová polévka
Krémová rýže s houbami
Bramborový nákyp s tuňákem
Bramborák s jáhly na plechu
Šťouchané brambory s jáhly
24. 2. 2015
•
ingredience
Průměrná hmotnost 1 porce = 260 g
1000
g
brambory
1000
g
jáhly
100
g
olej
170
g
cibule
25
g
sůl
200
g
smetana
130
g
pórek
postup
Cibuli nakrájíme, osmažíme a přidáme vařené brambory a jáhly.
Brambory rozšťoucháme, promícháme s jáhly, osolíme a prohřejeme.
Spojíme s nakrájeným pórkem a zjemníme smetanou.
Zdroj:
Vlastní recepty
Odeslat přes e-mail
vytisknout
stáhnout pdf
Nahoru
Provozuje Státní zdravotní ústav
Všichni partneři